Hoe kies je de juiste kaas?

Griek Oisterwijk

Degenen die algemeen Grieks voedsel zijn gaan heten, zijn dat eigenlijk niet. Ja, hoewel het voedsel van Griekenland traditioneel en eenvoudig is, heeft de Griekse keuken ook een invloed van specerijen en regio, die alleen hun moeders en grootmoeders kennen. Zo is de Griekse keuken niet alleen bekend om zijn specerijen en gedroogde kleine producten. Fresco stond bekend als de “taart” en de term wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt. U kunt fresco en pitabrood in bijna elk Grieks restaurant vinden, en ook in Griekse bakkerijen. Het is mogelijk om er ook kruiden en specerijen te kopen.

Men mag echter niet vergeten dat traditioneel Grieks eten een kunst is, en geen recept. De kunst is om de kruiden op de juiste manier te gebruiken. Gebruik veel knoflook, en al het andere moet knoflook zijn. Anders had u net zo goed een halve maaltijd als bijgerecht kunnen gebruiken.

Tzatziki saus.

Tzatziki is een van de belangrijkste ingrediënten van de Griekse keuken. Mensen verkiezen het boven bijna al het andere. Anderen voegen selderij toe, zodat ze ook een vegetarische maaltijd hebben. Wees niet bang om olijven toe te voegen. Ze zijn heerlijk. Meng soms, het is een Grieks gerecht.

Ingrediënten

1-2 geroosterde kruidnagels, ontveld en geplet

4 grote eieren

2 eetlepels citroensap (vers)

1/2 eetlepel olijfolie

1/4 theelepel zout

1/8 theelepel koriander

1/8 theelepel komijn

Gemalen gember naar smaak

Versgemalen zwarte peper naar smaak

Instructies

Serveer als dip voor pitabrood of groenten.

Zorg dat je in de keuken alles klaar hebt staan. Zet de pan in de oven en voeg dan de komijn, koriander en komijnzaadjes toe. Blijf roeren. Na een paar minuten zul je merken dat de pan omhoog komt en een dikke geur verspreidt. Voeg de eieren toe, dan het citroensap en dan de olijfolie. Het belangrijkste is om alles goed door elkaar te roeren. Het zal klaar zijn wanneer de eieren beginnen te ploffen. Laat de eieren ongeveer vijf minuten in het citroensap weken. Als ze klaar zijn, is de dipsaus klaar. Pak een lepel en schep wat van de saus op het ei. Het dippen is knapperig, zoutig en heerlijk.

De volgende dip is gemaakt met roomkaas, zure room en courgette. Begin met een magere roomkaas. Voeg beetje bij beetje toe en blijf roeren. Het is belangrijk om te blijven roeren tot je een romige textuur hebt. Voeg dan de andere ingrediënten toe en meng ze erdoor. Voeg als laatste de zure room toe. Serveer met crackers of je favoriete broodsoort.

Een andere favoriete dip is spinaziedip. Dit is spinazie gepureerd met kruiden. Meng dit met roomkaas en je favoriete kruiden zoals knoflook, cayennepeper en chilipoeder. Voeg de droge spinazie toe en laat het geheel smelten. Dit is een geweldige dip om te serveren met maïs chips op een hoog desert.

Als je eenmaal op zoek gaat naar de juiste dip, zul je het geweldig vinden om de juiste ingrediënten te vinden. De meest populaire dip is die gemaakt is met magere zure room. Voor het kaasgedeelte gebruiken veel mensen halfzoete of suikervrije kaas. De dip is romig en dik. Misschien kan uw kind moeilijk nee zeggen tegen een kom van deze lekkernij. De dip is erg bevredigend en gezond, plus het is lekker.

Sommige mensen voegen graag een beetje tomaat toe om de dip wat pittiger te maken. Als je iets als tomatenpuree toevoegt, heb je de perfecte dip voor de lunch van je kind of zelfs voor het avondeten. Nu u op de hoogte bent van de vele soorten kaasdip, is het tijd om ze in de keuken te gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk voor u om bij te houden van de lunch box inname van uw kind. Kinderen zullen de dip het liefst eten wanneer deze wordt geserveerd op een dipplaats.

Als u uw kind een tussendoortje of avondmaal wilt geven, is het veel gemakkelijker om een voedzaam tussendoortje of avondmaal te maken met deze gemakkelijk te bereiden ingrediënten. Combineer de ingrediënten en maak de perfecte maaltijd of snack. Het is een geweldig hulpmiddel om in uw keuken te hebben om op elk moment een snelle en voedzame maaltijd in elkaar te flansen. Het is vooral handig als u het druk hebt en onderweg niet tegen de drang om te snacken wilt vechten.

Lees meer

Tapas

Italiaan

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation