Hoe kook je luie ribbetjes?

 

Spareribs Rotterdam

Spareribs was oorspronkelijk een favoriet picknick- en barbecue gerecht van de Amerikanen. Vroeger aten de Amerikanen alleen spareribs van de barbecue. Maar nu maakt de trend van het eten van Spare Ribs een comeback in de straten van Amerika. Ze worden kleiner en kleiner. Dus, wat doet hij met hen? Hij barbecuede ze!

Spare Ribs zijn het gemakkelijkst te hanteren bij het barbecueën. Hun consistente structuur en dichte textuur is nog een goede reden waarom ze gemakkelijk te grillen zijn. In tegenstelling tot de andere vleesspecialiteiten neemt de hoeveelheid vet niet toe als u ze in de oven gaart of op de temperatuur die op Jamaica “raisin” wordt genoemd. Dit maakt de ribbetjes veelzijdig om te bereiden en te serveren. Je kunt ze toevoegen aan sauzen met je favoriete groenten en zelfs aan roerei, dus waarom niet? Jamaicanen hebben ook een unieke manier om spareribs te bereiden. In plaats van de borst of de poten van het varken te gebruiken, snijden ze het vlees in korte en ronde “coursins”. Deze worden tot een cilinder gevormd en in een houtkachel gebakken. Op die manier gaart het vlees van onderen en ontstaat een unieke kruidige smaak.

Een andere ongebruikelijke manier om Spare Ribs te bereiden is door een scaloppini of een dun Siciliaans broodje te maken. Deze kan worden gemaakt door een laagje gesneden komkommer, ham en kaas op een lang halvemaanvormig broodje te smeren. Leg de gevulde scaloppini vervolgens op een gekookte hamburger, of eet hem met een salsa of een salade. Dit is een smakelijk en leuk gerecht, en een unieke manier om het gerecht te presenteren. Tot slot, wanneer u klaar bent om de Spare Ribs aan uw vrienden te presenteren, kunt u een geweldig etentje organiseren door Spaghetti met Spare Ribs te serveren, en een geroosterde aardappel met daarop het vlees, of een heerlijke vegetarische versie met het vlees. Mijn zus, die nu in Californië woont, maakt een geweldige Spaghetti Carbonara – dat is nog zo’n spectaculair gerecht dat zij maakt.

De belangrijkste reden waarom mijn zus en ik van Spare Ribs houden, is omdat we ze vaak kunnen eten. Wanneer we zin hebben in een snack of een avondmaal, eten we gewoon een Spare Ribs lunch of avondmaal. Ik kan mijn paar jonge dochters of mijn vrienden meenemen en naar om het even welk restaurant gaan, zelfs de verafgelegen, en hun lege borden gewoon vullen met Spare Ribs en Chips. Zo kan iedereen gemakkelijk eten en wordt de gelegenheid zeer gedenkwaardig.

Ik heb vele andere bereidingswijzen geprobeerd om spareribs te bereiden. Ik heb zelfs BBQ geprobeerd en de traditionele methode van grillen. Helaas smaakt de therecipe hier niet zo goed als wanneer hij in de Ojojo wordt gekookt. Ik Jeruzalem heb ik geprobeerd ze op beide manieren te charbroileren. De grootste teleurstelling bij het koken hier is dat de delicate biscuit-achtige textuur wordt afgebroken omdat het grootste deel van de warmte verloren gaat in het grillproces. De volgende keer dat u Spare Ribs gaat eten, probeer dan een familielid een handje te laten helpen. Breng de oude traditie in ere om de eters te verwelkomen met een glas koud bier of wijn, of een koud stuk champignonkaas, voor het geval dat. Of, zorg ervoor dat dit gebeurt, en u zult er later tijdens het diner voor bedankt worden.

Spareribs was oorspronkelijk een favoriet picknick- en barbecuegerecht van de Amerikanen. Vroeger aten de Amerikanen alleen spareribs van de barbecue. Maar nu maakt de trend van het eten van Spare Ribs een comeback in de straten van Amerika. Ze worden kleiner en kleiner. Dus, wat doet hij met hen? Hij barbecuede ze! Spare Ribs zijn het gemakkelijkst te hanteren bij het barbecueën. Hun consistente structuur en dichte textuur is nog een goede reden waarom ze gemakkelijk te grillen zijn. In tegenstelling tot de andere vleesspecialiteiten neemt de hoeveelheid vet niet toe als u ze in de oven gaart of op de temperatuur die op Jamaica “raisin” wordt genoemd. Dit maakt de ribbetjes veelzijdig om te bereiden en te serveren. Je kunt ze toevoegen aan sauzen met je favoriete groenten en zelfs aan roerei, dus waarom niet?

Jamaicanen hebben ook een unieke manier om spareribs te bereiden. In plaats van de borst of de poten van het varken te gebruiken, snijden ze het vlees in korte en ronde “coursins”. Deze worden tot een cilinder gevormd en in een houtkachel gebakken. Op die manier gaart het vlees van onderen en ontstaat een unieke kruidige smaak. Een andere ongebruikelijke manier om Spare Ribs te bereiden is door een scaloppini of een dun Siciliaans broodje te maken. Deze kan worden gemaakt door een laagje gesneden komkommer, ham en kaas op een lang halvemaanvormig broodje te smeren. Leg de gevulde scaloppini vervolgens op een gekookte hamburger, of eet hem met een salsa of een salade. Dit is een smakelijk en leuk gerecht, en een unieke manier om het gerecht te presenteren.

Tot slot, wanneer u klaar bent om de Spare Ribs aan uw vrienden te presenteren, kunt u een geweldig etentje organiseren door Spaghetti met Spare Ribs te serveren, en een geroosterde aardappel met daarop het vlees, of een heerlijke vegetarische versie met het vlees. Mijn zus, die nu in Californië woont, maakt een geweldige Spaghetti Carbonara – dat is nog zo’n spectaculair gerecht dat zij maakt. De belangrijkste reden waarom mijn zus en ik van Spare Ribs houden, is omdat we ze vaak kunnen eten. Wanneer we zin hebben in een snack of een avondmaal, eten we gewoon een Spare Ribs lunch of avondmaal. Ik kan mijn paar jonge dochters of mijn vrienden meenemen en naar om het even welk restaurant gaan, zelfs de verafgelegen, en hun lege borden gewoon vullen met Spare Ribs en Chips. Zo kan iedereen gemakkelijk eten en wordt de gelegenheid zeer gedenkwaardig.

Ik heb vele andere bereidingswijzen geprobeerd om spareribs te bereiden. Ik heb zelfs BBQ geprobeerd en de traditionele methode van grillen. Helaas smaakt de therecipe hier niet zo goed als wanneer hij in de Ojojo wordt gekookt. Ik Jeruzalem heb ik geprobeerd ze op beide manieren te charbroileren. De grootste teleurstelling bij het koken hier is dat de delicate biscuit-achtige textuur wordt afgebroken omdat het grootste deel van de warmte verloren gaat in het grillproces. De volgende keer dat u Spare Ribs gaat eten, probeer dan een familielid een handje te laten helpen. Breng de oude traditie in ere om de eters te verwelkomen met een glas koud bier of wijn, of een koud stuk champignonkaas, voor het geval dat. Of, zorg ervoor dat dit gebeurt, en u zult er later tijdens het diner voor bedankt worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation