3 Great BBQ Recipes

meat production - vlees stockfoto's en -beelden

Barbecueën is altijd een populaire manier geweest om een ​​menigte bij elkaar te krijgen. Het is een eenvoudige, leuke en visueel verbluffende manier om honderden mensen rond een stuk vlees te laten verzamelen dat vervolgens kan worden gegeten met langzaam gegaarde groenten. De groep krijgt te horen en te genieten van de maaltijd en stapt daarna uit om te genieten van de festiviteiten. Je hoeft geen gewone kok of een professionele kok te zijn, je hebt alleen een paar eenvoudige hulpmiddelen, de verbeeldingskracht en een paar heerlijke BBQ-recepten nodig.

Terwijl de standaard barbecues die door de meeste mensen voor een feestje worden gebruikt bijvoorbeeld steaks en braadstukken zijn met zijkanten tot 5 binnen of 3 binnen, hebben we ontdekt dat meer van onze klanten liever met kip gaan, die natuurlijk kan worden gemarineerd, gekookt over indirecte hitte, of koel bewaard in de marinade. Klanten hebben de neiging om te genieten van het geluid van het braden zonder de hitte die traditioneel wordt geassocieerd met barbecues. Hierdoor kan de klant van een cocktail nippen, waardoor het een gevaarlijker smakelijke traktatie wordt! We bieden hints over deze drie geweldige Insider-geheimen voor de meest bevredigende BBQ als je eenmaal binnen bent.

1. Als je op indirecte hitte kookt voor je heerlijke BBQ, neem dan de tijd en kook elk stuk om een ​​mooie donkerdere kleur te krijgen en om de sauzen en kruiden te laten versmelten.

Suggestie: bedek het vlees gelijkmatig met uw handen en let op de warmteconvectie van het oppervlak.

Herinnering: je gaat er geen zwarte vloeistof overheen laten schijnen en verwacht binnen twee uur na het aanbraden een goudkleurige drumstick te krijgen!

De reden voor deze verklaring is om te denken aan het oude gezegde "daar zit de kneep". Laat het vet onder de bodem vallen en schreeuw je recept uit. Dit is het ticket voor het perfect koken van ribs, briskets of vis. Als je een recept niet volgt, pak dan je receptenboek en begin die folie erop te plakken! Als je kunt, stop dan twee of drie dagen met het koken van je eten op deze manier om je nieuwe eten te testen. Vergeet niet om het volledig op te ruimen en in een container naar keuze te plaatsen.

2. Laat je eten afkoelen in de marinadepot.

Suggestie: gebruik op een kaal feest een slowcooker of een koelkast met een deksel dat je om de paar dagen kunt openen, laat het een nachtje in de marinade staan ​​en zondag heb je 1-10 steaks binnen.

Herinnering: de marinade moet worden gevraagd voor short ribs well done, porterhouse ribs well done, patty rolls well done, tenderloin ribs well done of iets anders dat u maar kunt bedenken voor een well done rib.

3. Snijd je binnenste steaks goed in stukken.

Suggestie: snijd het vlees niet. Beslissen over een marinade is het beste wat je kunt doen, maak je tekeningen op de barbecue en leg deze op de bodem van de pot. Het moet goed verlicht zijn zodat je de ruwe sneden kunt zien en het kan een tijd zijn om nog een ander vlees te bewerken waar je misschien niet dol op bent. Als je vlees thuis krijgt, laat iemand anders het karkas eraf halen zodat je het kunt smoren. Het vlees zal ook geweldig zijn verhaal doen en de temperatuur van de marinade verlagen terwijl je het kookt.

Suggestie: Als je ongeveer halverwege het werk bent, zet je het fornuis of de roker op een lage, behoeftige sudder-/kooktemperatuur. Je hebt geen voordelen of iets met esthetiek nodig, laat het gewoon zitten zodat het de voorkeur geeft en de smaken oppikt. Als het vlees op die manier kookt, zal het zich aanpassen en veel malser en smakelijker zijn.

As you begin the evening, make the fire pit easy to get to. Prepare and light a few lined fireplaces. The full moon has always been easier on the grill and easier to cook on the grill these days. Cook something simple something big so it's easier to carve whatever you want. Havemain tasks done while your fire is lit and ready to work. Make sure your fire is trimmed and the grate is clean and well greased. The air needs to be blowing cold in order to get the flame from the smoke.

Suggestie: De Fired of verlichte borden zijn goed, of bekijk ze in ieder geval voordat je je feest boekt. Probeer ze op de dagen voor en na je feest te vermijden.

Ideeën om je voor te bereiden. Bekijk de grill als u afhankelijk bent van extra ondernemingen en laat uw firewall controleren. De meeste mensen zullen dit in uw kamp doen, maar zorg ervoor dat het wordt gedaan voordat u voor zaken opengaat. U zult uw gekookte vlees veel gemakkelijker mals kunnen maken en u zult merken dat het een beetje vettig kan zijn, vooral aan de buitenkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.