De beste manier om je voor te bereiden op de catering

De cateringdiensten zijn tegenwoordig even gevarieerd als het aantal cateraars. Er is de kok, de kok en misschien, vaker nog, de chef-kok tot zelfs de kok. Men weet alleen wat men wil en kookt als SCHOEIS, wat in deze tijd op een bord kan, met behulp van verlangen en talent. Sommige van deze vaardigheden zijn zeker gebruikt, en konden door niemand geleerd worden (van vogeltrainers tot kookprogramma's met Gordon Ramsey, Charles Chronicle, en Martha Stewart).

En dan zijn er nog de meer avontuurlijke, zelfs flamboyante evenementenplanners, die het vuur aan de schenen kunnen leggen en iets wat anders een heel alledaags evenement zou zijn geweest, kunnen omtoveren tot iets totaal buitenissigs: kapper, magnetische persoonlijkheid, auteur, en de lijst gaat maar door. En de lijst begint nog niet eens. Er is Cateraar 101 (in tegenstelling tot wat velen denken, want het is een wetenschap, geen kunst), dus om te begrijpen wat de basis is, moet je het boek lezen dat het antwoord voor je heeft: Professional Event Planner 101. Dit boek behandelt alles wat je zou willen weten over wat een cateraar doet, legt alle soorten diensten uit die beschikbaar zijn en geeft een korte maar waardevolle geschiedenis van het vak. Daar kun je niet fout mee gaan.

Voor de rest van de industrie gaat het om diensten op het gebied van eten en drinken, of catering zoals het tegenwoordig heet. In feite is de term zelf een overkoepelende term die verwijst naar koken, bakken, bakken, en koken, bakken en zo kan het lijken dat er meer is dan alleen eten. Eigenlijk, hoewel er meer is dan voedsel, is het het voedsel dat echt is wat niemand heeft problemen te begrijpen. Het is een kunst omdat er mensen zijn die gewoon recepten volgen zonder extra ingrediënten toe te voegen, in de veronderstelling dat dit iets buitengewoons zou opleveren. Met andere woorden, dit is een soort keuken die niets nieuws is en iets waar de wereld naar op zoek is, geïnspireerd talent of niet. Dus als je de geschiedenis van het koken zou bestuderen, zou je merken dat er meer dan één individu is geweest die in de loop der tijd met succes ingrediënten heeft gecombineerd met een vermogen tot het creëren van iets dat gerecht na gerecht is. Er zijn een aantal beroemde koks die met hun ingrediënten hebben gereisd en hun eigen soort hebben grootgebracht in de keuken, die kookgeschiedenis hebben geschreven voor alle tijden, en daarbij talloze mensen hebben geïnspireerd met de smaken die zij vandaag alleen maar kunnen dromen (of kunnen dupliceren). Als je aan voedsel denkt, denk je aan wereldwijde marketing. En wereldwijde marketing is een integraal onderdeel van waar het bij verkopen allemaal om draait. Het geheim van verkopen aan het Amerikaanse publiek is onder meer dat je het voedsel dat je verkoopt zo aantrekkelijk mogelijk moet maken voor de mensen aan wie je het in Amerika verkoopt.

Dus zoals bij alle zaken zijn blocnote en pen altijd een blok aan het been van Hydroprene femuez. Maar zonder de ingrediënten, het recept voor succes in welke business je ook werkt, maak je misschien dezelfde fout die zoveel would-be eventplanners in het verleden hebben gemaakt: themus haast zonder voorbedachtheid, geen enkele intentie hoe je vooruit plant. Hoe goed u ook plant, de wereld zal veranderen als het eenmaal raak is. De wereld zit vol met dit soort "instantart ice" gebeurtenissen – het spul dat hun hersenen doet smelten en hen klaarwakker achterlaat. De beste manier om te overleven is je zo goed mogelijk voor te bereiden op elke eventualiteit voordat die zich voordoet, of het bewijs op te bouwen om je te redden van de grimmige duik.

U moet elke gelegenheid aangrijpen om de vaardigheid van geplande planning te ontwikkelen. Maar het kan niet zomaar gebeuren. Zelfs als je in de eet- en eetbusiness zit, is de beste manier om je voor te bereiden op de presentatie van je eten een keuken in te gaan en het koken van tevoren te oefenen, de exacte bereiding, presentatie en "JP achieved "ress te oefenen. Als je in de feestindustrie werkt en een seminar moet cateren, is de beste manier om onder de stress van het seminar uit te komen, je eten opnieuw opwarmen en op het buffet zetten. Opwarmen kan geen kwaad, en als je het doet, heb je geen last van de suikerklontjes of de stomme suikerklontjes van de stress van voor het evenement. Het klinkt misschien eenvoudig, maar weet je wat? Als je tijd vrijmaakt om je medewerkers te leren hoe ze je eten moeten klaarmaken en opwarmen, kun je de stressmomenten de baas. En hoe meer ervaring je hebt om dit te doen, hoe minder je erover hoeft na te denken, als je je voedselorders voorbereidt, als je je eten opnieuw opwarmt, als je vette en snack voorgerechten bereidt, en gooey.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.