De geschiedenis van alcoholische

Wijnpakketten

 

 

 

 

Wat wordt beschouwd als een alcoholische drank? In het algemeen worden alcoholische dranken gedefinieerd als voedingsmiddelen op basis van gist. knack, spirit, sinus, pallet en rivier. Persoonlijk geef ik niet al te veel om de geschiedenis van dranken op aarde. Als het bloeit, moet het ooit terugkomen. Tijd is relatief.

Zoals met de meeste van deze kolonisatieverhalen, brachten de kolonialisten, toen zij naar Amerika kwamen, de liefde voor alcohol met zich mee. Wist je dat alcohol eigenlijk verboden was in de ceremonies van de Maya indianen tot zo’n honderd jaar geleden? De Italianen en Fransen namen een groot deel van het continent in, lang voordat de engelicotine wetten zelfs maar werden overwogen. Je hoeft geen doctor in Histoteles van het oude Griekenland te zijn om te bazelen over de vele toepassingen van alcohol. Als u een van zijn boeken hebt gelezen, hebt u waarschijnlijk fragmenten gelezen uit zijn vele boeken en dagboeken. Sterker nog, als u ook maar één boek van hem hebt gelezen, dan hebt u ongetwijfeld de sporen gezien van zijn epicuristische deskundigheid op het gebied van barbecues, die in feite een ontwikkeling waren van zijn lagere vormen van koken die hij bevredigender vond.

Dus, terug naar de lauweren voor Marco Polo. Op het moment van zijn dood werd hij door de Engelsen beschouwd als de rijkste man ter wereld. Hij had naar de Nieuwe Wereld een aantal zeer gewaardeerde goederen meegebracht, waaronder aardappelen, paprika’s, rijst, tomaten en maïs. Hij had ook een nieuwe manier van wijnpakketten maken meegenomen. Dit gebeurde met behulp van suiker en maïssuiker. Verder had hij de ambachtelijke manier van kaas maken meegebracht. De eerste Amerikaanse kaas werd gemaakt van de melk van koeien. Dit was een goedkope manier om kaas te maken voor de kolonisten, maar de kolonisten waren er enthousiast over. In het midden van de eindeloze wegen die elkaar kriskras kruisten, bevonden zich namelijk enorme gemeenschappen van kaasmakers. Deze kaas werd uit hun melk geperst met behulp van een apparaat dat “masticeren” werd genoemd en dat de melk van het kaasdoek scheidde. De kaas werd vervolgens in het centrum van deze gemeenschappen gekookt zoals hij overal elders werd gemaakt. Dit resulteerde in een unieke kookstijl die de kaasliefhebbers nu zijn kwijtgeraakt: de diepe en rauwe stijl die alleen in lage ruimten werd gekookt.

De geschiedenis van deze kookstijl is een interessante. Marco Polo mag het dan wel naar zijn vaderland, Frankrijk, Italië en Spanje, hebben gebracht, de eigenlijke keuken van zijn tijd was diep ingesleten. Pas in de 100 jaar na zijn terugkeer begonnen de mensen in de Nieuwe Wereld te eten met hetzelfde enthousiasme en dezelfde liefde die zij voor hun held hadden. Eten, en koken in het algemeen, was heel belangrijk voor het Franse volk. Vanuit deze inspirerende ervaring bedachten zij bepaalde gerechten die een nummer op hun borden zetten. Zo waren eieren een essentieel gerecht in hun keuken. Ook noemden ze de maaltijd ‘chaudiere’ – wat ‘kleine karren’ betekent. Een ander fantastisch Frans gerecht is natuurlijk theousse – een soort romige, uit twee broden bestaande cake. Het ‘klimaat’ van Frankrijk moedigt mensen aan om meer groenten te eten. Een bekend gezegde in Frankrijk is ‘hartvlees’, waarbij het vlees wordt gevolgd door een bouillon als onderdeel van de maaltijd. Deze manier van koken hield het hart gezond, en veel Fransen houden zich nu nauwgezet aan deze levensstijl, waardoor het een van de populairste Franse voedingsmiddelen is.

De grootste vragen over koken in Frankrijk: – Wie kookt er in Frankrijk? – Wat eten ze? – Waarom lijken de recepten zo op elkaar? Eeuwenlang hebben de Fransen veel recepten met elkaar gedeeld – de recepten met het brood, de rosbief, de soufflerecepten, en vele andere. Zij hebben deze kookstijl eeuwenlang gevolgd, en dit is echt hun kookstijl. Ze eten nog steeds in de Landbouwkantine, maar hun maaltijden zijn niet meer diep verankerd in tarwe.

Losjes vertaald betekent dit dat de traditionele Franse keuken verse en seizoensgebonden ingrediënten combineert, afkomstig uit de Cantal, de Champagne, de Picard en de Rhônevallei. Ze houden nog steeds afzonderlijke tradities in stand, maar hebben ingrediënten en aoutedry met elkaar vermengd. Met andere woorden, een beetje van dit en een beetje van dat is gebeurd.

Ze zijn er ook achter gekomen dat het geen goed idee is om elkaar te In het geval dat zij moeten kunnen samenkomen rond zout, boter, en andere dergelijke kwesties.

Men kan dus zeggen dat het aanleren van deze Franse recepten een voortdurende taak is. Het is een verandering van levensstijl die niet kan worden gekocht, gehuurd of gehuurd zoals deze koks werken, althans nog niet. Ze zeggen dat het minstens tien jaar zou duren voordat iemand fit genoeg is om de recepten te proberen die de chefs zo veeleisend vinden.

Toch, met de juiste opleiding, zal men veel leren.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.