De geschiedenis van snoep

Ouderwets snoep

We zullen altijd goede herinneringen hebben aan deze dagen, toen we jong waren en door het hele blok heen deze heerlijke ouderwesterse snoepjes kregen die we niet konden weerstaan, we vroegen zelfs onze ouders soms om ze als cadeau te kopen. Daarom hebben wij besloten een blik te werpen op de geschiedenis van drie van de meest populaire soorten snoep – de goede oude tijd!

In 1792 werd de eerste naam van de tinnen munten vastgesteld. Daarna werden de munten gemaakt door de bedrijven Likeission mint en Boston root. In 1868 werd de Vereniging van Boston Muntmakers opgericht, en veel van de bedrijven die tinnen Munten gebruikten, gaven het op en staakten hun werkzaamheden. In 1880 echter begon de Regulating Board of Boston mint weer te werken, en weer werden alle munten gemaakt door andere bedrijven dan de American Company.

In 18 bestudeerde Anthony het wasproces met behulp van muntbladeren om uit te vinden of het een bruikbaar proces was voor de productie van snoepgoed. Wat men ontdekte was dat het zo was, en dus werd de uitvinding van snoep aan de Fransen toegeschreven. Toen hadden we het eerste muntsnoepje. Dit was een hard snoepje dat per stuk ongeveer 3 centimeter lang was. Ze werden na afkoeling in vierkantjes gesneden en werden meer als een dik dan een dun soort snoepje beschouwd. In 1893 begon de Herman Goelitz Company met de productie van deze snoepjes. Daarna genoten de mensen die geen pak en stropdas wilden dragen van deze snoepjes. Zij noemden ze Allsorts. Wat men ook ontdekte over deze Allsorts was dat de was vlekken kon maken op tapijten en verkleuringen kon veroorzaken. De volgende innovatie in de geschiedenis van snoep was in 1911 toen het snoep werd gecreëerd. Het snoep werd toen beschikbaar gesteld aan scholen, onder meer in de nu bekende vorm van gelei of kauwgom. Dit snoep is van generatie op generatie een favoriet geweest en er wordt nu nog steeds van genoten.

In 1923 zagen we de uitvinding van de snoephoorn. Dit was een uitvinding van de tandarts, Dr. John S. Wharton. Hij was in staat een apparaat uit te vinden dat suiker liet smelten terwijl het werd verwarmd, wat resulteerde in een luchtiger en lichter snoepje. Dr. Wharton zette zijn idee voort en deed meer dan 30 verschillende experimenten voordat zijn uitvinding eindelijk werd goedgekeurd en in massaproductie werd genomen. Zijn snoepje werd bekend als de Wharton Ring. Hij bracht het in 1926 uit in dozen van 26 stuks, en sindsdien is het een populair snoepje. Sindsdien worden ze pas sinds een jaar of honderd in ringvorm gemaakt.

Het sapproces: Tegenwoordig kunnen veel verschillende vormen van sap worden gebruikt met een sapcentrifuge. Bij het sap maken wordt gebruik gemaakt van de kracht van de zon en niets anders. Sap heeft veel meer smaak en het is veel zuurstofvrijer. Daarom kunt u het, nadat u het geperst hebt, gewoon drinken. Je zult merken dat je veel meer uitgedroogd bent dan voor je het sap dronk. De natuurlijke enzymen in het sap zijn bewaard gebleven en hebben hun werk gedaan bij het afbreken van gifstoffen in uw lichaam. Het sap uit een masticating juicer geeft u de meeste smaak, de gezondste conditie van uw lichaam en het kan een grote hoeveelheid kracht om het te ondersteunen.

We weten nu hoe we betrekkelijk gemakkelijk sap kunnen verkrijgen van onzeNice. Tegenwoordig kunt u een mooie stevige sapcentrifuge voor privé-gebruik krijgen van een aantal verkopers overal in het mooie tropische gebied. U kunt de goedkope krijgen en een aardige gezonde levensstijlverandering doen. Maar je moet voorzichtig zijn en niet een echt dure sapcentrifuge kopen. Zoek een stevig en goed ontworpen exemplaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.