Hoe maak je kaas droog?

Manchego

Manchego: deze naam is van Duitse oorsprong. De kaas werd voor het eerst gemaakt in de omgeving van Bilbao en werd later in een ronde vormkelder gemaakt. Deze voor Manchego karakteristieke blauwe aders vindt men in gebieden in Spanje. U zult ook deze witte zien. Deze worden enkele maanden gerijpt voordat ze in de winkel worden verkocht. Ze zijn hard en romig.

Zoals de meeste kazen heeft Manchego een sterk erfgoed; toch heeft de recente pastiche van de kaas niet zo’n sterk karakter. In feite is de kaas, afgezien van de blauwe aders, misschien niet al te sterk. Knijp een kleine hoeveelheid kaas op een dunne cracker, open het deksel en geniet van deTwizzle van talloze toppings, vergezeld van een glas droge witte wijn.

Er is ook een manier om het aantal calorieën laag te houden, namelijk door de droge Manchego een dag voor het diner te maken. Nogmaals, het is vochtig, en je kunt het je ontbijt, lunch of avondeten maken. Het enige wat je hoeft te doen is het een nachtje te laten weken, en het dan te verwennen met alle fixings zoals hierboven, of een beetje room toe te voegen en een beetje wijn te gebruiken om het een heerlijk romige smaak te geven.

Mensen vinden ook dat het hen helpt om gewicht te verliezen. Er zit een lange lijst van calorieën in elke 100 gram droge kaas. Maar als je er dingen als kruiden en chips en dergelijke ingrediënten aan toevoegt, verbetert het caloriecijfer. Het is ook een kaas met een laag vetgehalte, dus het zal ook uw taille ten goede komen.

Omdat ik zuinig ben, heb ik eens geprobeerd mijn eigen Manchego thuis te maken. Het was geen succes. De inspanning was tijdrovend, en de kosten van de ingrediënten waren iets te hoog. Ik weet nu dat zelfgemaakte droge kaas niet het gemakkelijkste is voor het lichaam om zijn tanden in te zetten. Ik ben echter blij dat ik het geprobeerd heb, want het was het lekkerste wat ik ooit geproefd heb. Het probleem was dat het zo goed smaakte dat ik er eigenlijk niet veel van kon eten.

Voor mij is kaas niet zomaar een voedsel, het is een abstinentie metSavoriesentiments. Als je Monsieur Boulanger een slechte maaltijd kon bezorgen, kan je maar beter voorbereid zijn op een vochtige maaltijd. Droge kaas kan een gevoelig onderwerp zijn bij sommigen van ons. We kunnen het op eigen risico vermijden.

Ik wist niet van het bestaan van droge kazen af tot nadat bij mij diabetes was vastgesteld. Een recent verhaal trok mijn aandacht omdat ik meer wilde weten over dit onderwerp. Een bevriende diabetespromotor zoekt onze Yep, ren naar je dokter, zeg dat hij vindt dat ik gedroogde kaas moet proberen.

Het is zinvol om kaas droog te maken omdat het een van gietijzeren wokken elimineert. Droge hitte kookt voedsel gelijkmatiger. Ik heb al eens droog vlees gemaakt en het smaakt veel beter. Het is een makkelijke zaak om te doen. Eerst meng je de droge ingrediënten van je kaas en de natte ingrediënten en dan kneed je het tot een bal. dek af met saran wrap en laat een nacht rijzen. Als het gerezen is, zet het dan een tijdje in de koelkast om hard te worden. Als het eenmaal redelijk stevig is, kun je je favoriete toppings toevoegen. Ik heb het gemaakt met stukjes knapperig broodkruim, een beetje hete peper kaas, en wat geraspte kaas. Je kunt ook wat truffelolie toevoegen en het smaakt geweldig.

Wat ik niet wist van pecorino, is dat het een topping is voor gebakken ziti. Dat klopt, het is een topping. Eet het met een dampper en je kunt jezelf rehydrateren met een koud glas melk waardoor je je gelijk beter voelt. En omdat het een topping is, kan je er minder van gebruiken. En, hoe kun je het eten zonder blotto te krijgen? Maak je geen zorgen, eten smaakt niet slechter met een beetje zout. En het is gezond, want pecorino bevat weinig vet en natrium. Je hoeft het niet eens te vragen, het staat in het recept.

Wat ik ook niet wist over pecorino is dat het een uitstekende vervanger is voor gehaktbrood. Natuurlijk, als je geen soort kunt vervangen, is de normale vervanger volkoren brood gebruiken. Ik denk niet dat naar de plaatselijke delicatessenwinkel gaan kwaad kan. Ik denk niet dat het veel anders zal smaken, maar ik ben er zeker van dat het een verschil zal maken in je ochtendgewoonten.

Het eten van pecorino zal je redden van diabetes, het zal gewicht verliezen, je fit houden, weg van Port, jeukende keel en schilferige huid, en kanker. het zal meerdere doden. Paraguay, niets zal je doden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.